Veiligheid in uw omgeving

Veilig werken in uw omgeving​

Wij doen er alles aan om onze activiteiten op de meest veilige manier uit te voeren. Hierbij kijken we naar alle mogelijke opties die dit nastreven. Zijn het technische ontwikkelingen of juist praktische items die een vlucht veiliger kunnen maken? Wij zullen er alles aan doen om het risico voor mens, dier en omgeving zo laag mogelijk te houden.

Onze stelling: veilig werken begint met een juiste en doordachte voorbereiding.

Samen met de klant bekijken we de situatie. Welke risico’s zijn er? Wat kunnen wij hier als drone operator aan doen? Welke mitigerende maatregelen zijn voor handen? En hoe werken wij deze verder uit?

De combinatie tussen projectdoelstelling (output), omgeving, risico en maatregelen is de basis waarop wij de nodige acties ondernemen. De keuze van materieel? Het inlichten van de omgeving? Vlucht engineering? Dit zijn nog maar enkele items waarmee wij onze drone projecten zorgvuldig voorbereiden en uitvoeren.

Blijf op de hoogte van project digitalisatie

De wereld verandert en dat gaat sneller dan u misschien denkt. Wij veranderen mee en blijven toegevoegde waarde leveren. Wilt u niets missen? Volg ons dan via LinkedIn. Of neem vrijblijvend contact met ons op via info@dronevlucht.eu of bel Appie Veraart via +31(0)627 025 023.