Tijdwinst

Tijdwinst is een kwestie van project en procesoptimalisatie

Als we kijken naar infra- grondverzet en bouwprojecten, is er nog veel tijdwinst behalen. Tijdwinst door processen sneller en in een hogere kwaliteit, met enkele klikken, inzichtelijker te maken. Tijdwinst begint bij een goede basis: 3D GEO DATA, de geo specialist die onder andere met drones de tijd van gisteren en vandaag op vele gebieden achter zich laat.

Wij leveren tijdwinst! Tijdwinst door de inzet van professionele drones en tijdwinst door het digitaliseren van alle projectinformatie. Het creëren van een digital-twin

Wij zorgen voor een betere projectperformance! Accurate en nauwkeurige projectinformatie als 3D pointcloud en een gebruiksvriendelijk 3D Survey Portal.

Tijdwinst door drones optimaal in te zetten voor het inwinnen van geo-informatie.

Tijdwinst en kostenbesparing door project informatie toegankelijk te maken.

Tijdwinst en veiligheid gaan goed samen

Vaak worden mensen en projectplanning onder druk gezet om tijdwinst te boeken voor het verstrijken van deadlines om zo onnodige claims te ontlopen. Of er is gewoonweg een personeelstekort. Wij van 3D GEO DATA snappen dat als geen ander. Met de vele jaren ervaring op locaties weten we van wie wat verwacht wordt. Wij hebben dan ook maar een stelling… Veiligheid boven alles, en daar doen wij geen concessies aan.

Veiligheid binnen 3D GEO DATA is een mentaliteit, een cultuur en structuur! Daar zijn wij altijd mee bezig. Hier kun je meer lezen en zien hoe wij omgaan met veiligheid.