Exploitatievergunning

3D GEO DATA heeft een exploitatievergunning 'specifiek’ ontvangen

Vanaf 1 januari 2022 vallen alle drone operaties onder de nieuwe Europese wet- en regelgeving. 3D GEO DATA heeft het OM (Operation Manual) herzien om aan alle benodigde eisen te voldoen. Het 177 pagina tellende document, in het Engels, is op 2 december 2021 door ILT met een beschikking en Exploitatievergunning (ROC) afgegeven in de categorie ‘specifiek’. Hiermee zijn we klaar voor de toekomst.

Een gecertificeerde drone specialist is en blijft belangrijk. Waarom zou u gebruik moeten maken van een gecertificeerde drone specialist?

Voor velen lijkt het misschien appeltje-eitje om een drone aan te schaffen. U loopt zo de winkel in of koopt er een via een webshop, en vliegen maar. Was het maar zo eenvoudig…Het is namelijk een onbemand vliegtuig en valt binnen de wetgeving van de luchtvaart.

Essentiële zaken moeten goed geregeld zijn. Een drone is een systeem (piloot + op afstand bestuurbaar object) dat valt onder de Europese luchtvaartregeling. Dit houdt veel meer in dan dat u in eerste instantie denkt. Wij zijn een gecertificeerde RPAS organisatie met een gecertificeerde pilot en drone instructeur. We werken onder een exploitatievergunning ‘specifiek’.

Werken met 3D GEO DATA is werken met professionals op hoog niveau.

Verzekerd zijn voor het de uitvoering van een drone project

Als bedrijf of organisatie wilt u geen enkel risico lopen. U wilt dat er binnen uw projecten op een verantwoordelijke wijze gewerkt wordt. Zo wilt u ook verzekerd zijn bij calamiteiten. Weet u wat u in huis haalt? Zijn het de juiste mensen met de juiste kennis en vaardigheden? De piloot of organisatie moet onder andere voldoen aan:

Deze moet men altijd kunnen overhandigen of aan u kunnen tonen.

Wij hebben al deze zaken goed geregeld. Wij beheersen het vaartuig (Drone/RPAS) als geen ander. En onze professionals weten aan welke output en eisen voldaan moeten worden.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Praat eens met een van onze hoogvliegers

Operation Authorisation

3D GEO DATA heeft van ILT (CAA-NL) de nieuwe Operation Authorisation ontvangen (NLD-OAT-059/02G). Met deze nieuwe stap verleggen we onze grens naar weer een hoger niveau. Gelijktijdig met deze stap is ook ons OM herzien (Versie 3.7). 

Wij zijn altijd innovatief, vooruitstrevend en staan voor veiligheid en kwaliteit. Onze drone diensten voeren wij altijd op een legale en professionele manier uit.  

3D GEO DATA maakt het verschil.