Expertise

Onafhankelijke GEO specialist

“Wij zijn een onafhankelijke GEO DATA-specialist die met de nieuwste technologieën de prestaties van klanten en projecten verbetert. Wij zijn vooruitstrevend en streven altijd naar het beste resultaat.

Wij werken met de meest geavanceerde drones, waarmee we hoogwaardige projectinformatie verzamelen. Dataprocessen kunnen bij ons op verschillende manieren worden uitgevoerd, waarbij we ervoor zorgen dat onze klanten van alle gemakken worden voorzien. Elk project wordt verwerkt met een dataproces-rapport om zo aan alle kwaliteitseisen te voldoen. Nadat het proces is voltooid, wordt het project beschikbaar gesteld in de 3D Survey Portal (Trimble Stratus – Propeller). Met een autorisatieplan kan elk individu op zijn of haar eigen manier het project bekijken of eraan werken.

Daarnaast zijn wij volledig gecertificeerd, waardoor we als GEO-specialist met drones projecten overal kunnen uitvoeren. Veiligheid staat bij ons boven alles en op dat gebied doen wij geen enkele concessie.

Drone mapping

Met drone mapping leveren we accurate data aan in de vorm van een 3D model van de gewenste omgeving en objecten. Dit wordt ook wel een digital twin genoemd. Voor het inwinnen van deze data vanuit de lucht zetten we professionele drones in, die worden bestuurd door onze gecertificeerde piloten. Veiligheid staat bij ons op nummer 1. Lees alles over het digitaliseren van projecten. 

Met een drone kan de omgeving in kaart worden gebracht

Data processing​

Als u bij ons nauwkeurige drone data heeft opgevraagd, dan wordt deze data verwerkt in onze 3D Survey Portal in de cloud. Deze data kan vervolgens worden verrijkt en gedeeld. Benieuwd hoe u gebruikmaakt van onze 3D Survey Portal? Lees dan alles over data processing.

data inwinnen voor grote risicovolle projecten

Bouwkundige opnames

3D GEO DATA maakt met professionele drones bouwkundige opnames  van woningen, panden, kunstwerken en objecten. Het vastleggen de situatie is voor aanvang van werkzaamheden aan bijvoorbeeld revisie aan een leidingnet in een straat of woonwijk. Lees meer over bouwkundige opnames.

Wij leveren tijdwinst! Hoe?

Drone (hoogte) inspecties

Hoogte-inspectie heeft zich bewezen als een efficiënte en kosteneffectieve methode om moeilijk bereikbare of gevaarlijke locaties te inspecteren. Of het nu gaat om het controleren van bruggen, hoogspanningsmasten, windturbines of hoge gebouwen, drones bieden een veilige en nauwkeurige oplossing.

Drones met superzoom camera’s hebben inspecties naar nieuwe hoogten getild. Veiligheid voor inspecties op hoogte is van … lees meer.

Drones uitgerust met thermische camera’s hebben de manier waarop we de wereld om ons heen waarnemen sterk … Lees meer.

Blijf op de hoogte van project digitalisatie

De wereld veranderd en dat gaat sneller dan u misschien denkt. Wij veranderen mee, en blijven toegevoegde waarde leveren. Wilt u niets missen? Volg ons dan via Linkedin. Of neem vrijblijvend contact met ons op via info@dronevlucht.eu of bel Appie Veraart via +31(0)627 025 023.