Drone beelden

Mooie momenten

Het team van 3D GEO DATA komt vaak op de meest bijzondere locaties. Het is de natuur, het is de industrie en het is de hoogte waarbij wij de mooiste beelden kunnen vastleggen. 3D drone mapping en dus de orthofoto (luchtfotografie) is vaak de mooiste waargave van een gebied. Hieronder enkele voorbeelden gemaakt op locatie die wij processen en die als super hi-res te downloaden is voor klanten in onze 3D Survey Portal. Of het zijn gewoon de mooiste momenten die we vanuit de hoogte waarnemen.

Heeft u interesse in een mooie hoogte fotografie? Is het een bijzondere locatie die u vanuit de lucht in beeld wilt hebben. Of wilt u een complete film van een project of bijzonder moment? Kijk dan eens naar Dronevlucht.eu, daar worden deze momenten tot een compleet plaatje gemaakt.  

Blijf op de hoogte van project digitalisatie

De wereld veranderd en dat gaat sneller dan u misschien denkt. Wij veranderen mee, en blijven toegevoegde waarde leveren. Wilt u niets missen? Volg ons dan via Linkedin. Of neem vrijblijvend contact met ons op via info@dronevlucht.eu of bel Appie Veraart via +31(0)627 025 023.