Over ons

Drone data specialist

Wij zijn 3D GEO DATA. Wij zijn specialist in het inwinnen, verwerken, verrijken en ontsluiten van project data. Dit doen we via onze 3D Survey Portal in de cloud.

Onze diensten zijn in te delen in twee vormen, met uitzonderingen daargelaten. Dit zijn drone mapping en het maken van bouwkundige opnames. Deze twee expertises vragen elk om een compleet andere werkwijze. Met de data die wij inwinnen wordt u van accurate projectinformatie voorzien. Voor het inwinnen van data vanuit de lucht zetten we professionele drones in.

Als drone organisatie leggen we de lat graag erg hoog. Dit dan ook op alle fronten binnen onze organisatie. Als team zijn we gezamenlijk verantwoordlijk voor veiligheid van mens, dier en omgeving.

Als organisatie hebben we verantwoordelijkheden zoals; een juiste verzekering en certificaten, een goed gekeurd Operation Manual, de exploitatievergunning met de nodige Operationele Autorisaties. Om al onze expertise te mogen blijven uitvoeren werken, zijn wij als team (de Safety Manager en Accountable Manager in het bijzonder) hier vaak mee bezig.     

Veiligheid boven alles

We winnen onze data in op de veiligste manier voor mens, dier en omgeving. Om de veiligheid te borgen, hebben we alle benodigde certificaten. Lees alles over hoe wij dag en nacht bezig zijn met veiligheid.