Grid fotografie met drones, Drone meting voor gemeentes

Grid fotografie

Grid Fotografie is een techniek waarbij een gebied, gebouw of infrastructureel object systematisch gefotografeerd wordt met behulp van drones. Door een vooraf opgestelde route kunnen wij bij 3D GEO DATA met ongekende precisie elke object, pand, kunstwerk, constructie of woning vastleggen. 

Hires Grid Fotografie voor Bouwkundige Opnames

Onze dienstverlening omvat hoogwaardige grid fotografie, waarbij we gebruikmaken van geavanceerde technologieën. Met behulp van onze techniek en expertise zijn we in staat om gedetailleerde en nauwkeurige beelden vast te leggen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Door het gebruik van geavanceerde technologieën kunnen we elk element en elk detail van uw project haarscherp in beeld brengen. Of het nu gaat om gebouwen, landschappen of infrastructurele objecten, onze grid fotografie zorgt ervoor dat niets aan de aandacht ontsnapt.

Drones zorgen voor meer details

Waar de huidige manier van schouwen tot ongeveer 3 meter hoogte nauwkeurig wordt vastgelegd, vullen wij dit aan met beelden vanuit de hoogte en op locaties waar u niet zomaar kunt komen. Dit stelt ons in staat om nauwkeurige analyses te maken, betere beslissingen te nemen en waardevolle inzichten te bieden voor verschillende toepassingen. Wij registreren alles, of het nu de voorgevel is, een schoorsteen, een metalen constructie, een hoogpand of industrieel object, achteraf is alles eenvoudig en overzichtelijk terug te zien.

Voorbeelden van Grid Fotografie

Voordelen van Grid Fotografie met Drones

Dat het vastleggen van de omgeving met behulp van Drones een vooruitstrevende techniek is, daar is iedereen het over eens. Maar wat zijn precies de voordelen van Grid Fotografie met Drones:

  • Nauwkeurigheid. Door middel van een vooraf opgesteld vliegplan leggen onze drones elke situatie met ongekende precisie vast. Door de hoge resolutie foto’s missen onze drones niks. Daarnaast komen onze drones op plekken en hoogtes waar u zelf niet kan komen. Op deze manier kunnen wij een bredere en nauwkeurigere analyse leveren. 
  • Efficient. Door te werken met Drones kan het proces onwijs versnelt worden. Geen lange routes meer lopen of handmatig opnames maken.
  • Kostenbesparing. Het gebruik van drones verminderd de noodzaak van handmatige inspectie en kan veel kosten besparen. Daarnaast kan het in de toekomst mogelijke geschillen voorkomen. 
  • Veiligheid. Last but not least! Er hoeven geen dure, minder veilige en onhandige constructies of hoogwerker worden ingezet. En het werken op hoogte met de nodige risico’s wordt tot nihil terug gebracht.  

Grid Fotografie toepassen? Veiligheid bij werken op hoogte vergroten?

Ontdek wat 3D GEO DATA voor uw project, object, kunstwerk, constructie, pand of woonwijk kan betekenen. 

contact met 3D GEO DATA

Benieuwd hoe 3D GEO DATA door middel van een superzoom camera uw huidige condities en situatie vastlegt? Bekijk en lees hier meer.