Veiligheid op hoog niveau

Veiligheid bij drone operaties​

Als we ergens moeten denken aan veiligheid en veilig werken, dan is dat wel in de luchtvaartindustrie en dus ook bij drone projecten. Veiligheid op hoog niveau is eenvan de belangrijkste basisstukken. Bij alles wat we doen staat de veiligheid van mens, dier en omgeving bovenaan. Wilt u meer lezen over de wetgeving van de exploitatie van onbemande luchtvaartuigen, klik hier.

Veiligheid zit bij 3D GEO DATA in het DNA. Wij werken hier dag en nacht aan. Het is voor ons nooit vanzelfsprekend. Het is een mentaliteit, een structuur en een cultuur

Hoe borgen wij de veiligheid?

Ook bij onze opdrachtgevers staat veiligheid op nummer 1. Daar sluiten we ons graag bij aan. Hoe wij omgaan met veiligheid, gaat vaak net even wat verder. Buiten de algemene VCA en specifieke Poort Toegang Procedures houden we met regelmaat interne Veiligheidsmanagementsysteem (VMS) meetings. De Safety- en Accountable Manager en de overige teamleden houden elkaar scherp en bespreken elk item dat ervoor zou kunnen zorgen dat vervolgoperaties beter, veiliger en efficiënter verlopen. Naast deze aanpak hebben we ook alles wat nodig is verwerkt in onze Operation Manual (OM). Dit OM is de basis waarop wij projecten uitvoeren. Onze exploitatievergunning is afgegeven door ILT  (Inspectie Leefomgeving en Transport / Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat).

Om een indruk te geven hoe wij met veiligheid op hoog niveau binnen ons team werken, hebben we een korte film gemaakt.

Digitaliseren project

Wij zijn bewust bekwaam. En daar doen wij geen concessies aan. Ook uw project laten digitaliseren? Bekijk ons portfolio voor diverse projecten die we hebben gedaan.

Blijf op de hoogte van project digitalisatie

De wereld verandert en dat gaat sneller dan u misschien denkt. Wij veranderen mee en blijven toegevoegde waarde leveren. Wilt u niets missen? Volg ons dan via LinkedIn. Of neem vrijblijvend contact met ons op via info@dronevlucht.eu of belAppie Veraart via +31(0)627 025 023.