Thermische (warmte) beelden

Thermische beelden voor koude en warmtelekkages op te sporen

Drones uitgerust met thermische camera’s hebben de manier waarop we de wereld om ons heen waarnemen sterk veranderd. Deze combinatie biedt een krachtig (hoogte)perspectief op koud en warmteverlies. Met de inzet van drones maak je verborgen informatie zichtbaar.

Met thermische camera’s kunnen drones warmtepatronen detecteren tot met een verschil van 2 graden Celcius. Dit is noodzakelijk voor industriële inspecties en milieumonitoring (koud en warmteverlies).

In de industriële sector worden drones gebruikt voor het inspecteren van elektriciteitslijnen, zonnepanelen en industriële installaties. Thermische beelden onthullen defecten, oververhitting en lekkages. Deze worden tot op details weergegeven zodat bijvoorbeeld assetmanagement snel en adequaat kan reageren. 

Kortom, thermische camera’s en drones brengen warmtepatronen aan het licht en vergroten zo de mogelijkheid om gegevens te verzamelen. 3D GEO DATA.com / Drone Flight Inspection.com, geven vrijheid, flexibiliteit en wendbaarheid een ander perspectief en opent deuren naar innovatie en verbeterde operationele efficiëntie. Dus kosten besparing.

Lees hier meer over superzoom drone inspecties.

Een van de twee observers controleerd de nodige details tijdens een warmtebeeld inspectie
Met 2 graden warmte verschil brengen we alles in beeld
Gescheiden beelden tijdens een thermische drone inspectie
Industriële thermische drone inspectie legt zowel warmte als koud verlies vast
Thermische drone inspectie geeft met twee graden verschil alle details weer