Het havengebied

Digitaliseer het havengebied

Een groot oppervlak van ruim 220 hectare drone mappen in een havengebied waar een container terminal is gevestigd vraagt gedurende het project veel aandacht.

Omdat we hier te maken hebben met verschillende hoge objecten zoals op elkaar gestapelde containers en containerkranen (25 – 130 meter hoogte), hebben we dit project uitgevoerd in twee delen op verschillende hoogte.

Een doordachte voorbereid vluchtplan, risicoanalyse met mitigerende maatregelen, en een goede samenwerking met de klant, hebben wij dit project in 5 uur kunnen uitvoeren.

De Industrie zoals een haven en container terminal vraagt om veilig werken. Door de expertise van 3DGEODATA.com hebben we hier sterk aan bijgedragen. Ten eerste hebben we ons kunnen bewegen op meest veilige locaties binnen de terminal. Ten tweede zijn wij een beperkte tijd aanwezig geweest. 3D GEO DATA is een veilige manier van data inwinnen. 

Dataprocessen

Ongeachte de variabele hoogte is het dataprocessen goed verlopen. Nauwkeurige locatie informatie is de basis voor engineering om de container terminal verder uit te breiden. Binnen 24 uur hebben wij de accurate data kunnen leveren. De klant en engineers beschikken over een 3D weergaven van de situatie, 3D Point cloud en hires orthofoto, Digital Twin voor grotere oppervlakte.

Blijf op de hoogte van project digitalisatie

De wereld veranderd en dat gaat sneller dan u misschien denkt. Wij veranderen mee, en blijven toegevoegde waarde leveren. Wilt u niets missen? Volg ons dan via Linkedin. Of neem vrijblijvend contact met ons op via info@dronevlucht.eu of bel Appie Veraart via +31(0)627 025 023.