Het hoogspanningsnet

Digitaliseer het hoogspanningsnet

3D GEO DATA is gevraagd om een hoogspanningsnet van 12 kilometer nauwkeurig 3D in beeld te brengen. Het doel, inzicht op de complete situatie van de elektrische geleiders en de omgeving.

De engineers kunnen verschillende rekenmodellen combineren met de accurate 3D project informatie. Dit is noodzakelijk om de conditie van de geleiders vast te stellen. Simulaties van weersomstandigheden, temperatuur en de hoeveelheid energietransport geven een duidelijk beeld ter ondersteuning van assetmanagement.

In opdracht van het advies- en ingenieursbureau, werken we samen aan dit innovatieve project. De resultaten zijn boven verwachting. Door de data nog beter te analyseren, vlucht-engineering verder te optimaliseren zien we voor de toekomst zeker toegevoegde waarde die voor netbeheerders van groot belang kan zijn.

Blijf op de hoogte van project digitalisatie

De wereld veranderd en dat gaat sneller dan u misschien denkt. Wij veranderen mee, en blijven toegevoegde waarde leveren. Wilt u niets missen? Volg ons dan via Linkedin. Of neem vrijblijvend contact met ons op via info@dronevlucht.eu of bel Appie Veraart via +31(0)627 025 023.