Het waarborgen van veiligheid op het hoogste niveau

Door het bekijken van dit interview, waar de piloot/accountable manager, safety manager en drone consultant aan het woord komen, wordt duidelijk dat professioneel dronevliegen niet zomaar iets is. Wil je als drone team bewust bekwaam projecten uitvoeren dan komt er meer bij kijken.

In een drieluik van 3D GEO DATA wordt kort en bondig ingegaan op de thema’s WETGEVING, VEILIGHEID en ORGANISATIE.

  • Appie Veraart | Piloot en Accountable manager (verantwoordelijk voor wetgeving en het OM, training, veiligheid, en veilig vliegen in de praktijk)
  • Karl Schrooyen | Safety manager (training en het up-to-date houden van het team, en bedrijfscultuur)
  • Mark Hullegie | Drone consultant (wetgeving, vliegveiligheid, voorbereiding en het current houden van het OM/drone team)

Luister eens naar wat deze hoogvliegers te vertellen hebben.

Wilt u ook uw project op een veilige en in een hoge kwaliteit gedigitaliseerd hebben? Neem dan contact met ons op. Wij zijn niet zomaar ’n drone en data specialist !

Veiligheid is een mentaliteit, een cultuur en structuur, en daar doen wij géén concessies aan.

Bekijk ook eens hoe wij onze expertise als ‘drone & data specialist / drone mapping’ inzetten bij projecten zoals de grote energietransitie. In een drie-luik wordt het project uiteengezet, waarbij een goede basis, het ‘3D terreinmodel’ over het gehele tracé een belangrijke aanvulling is voor een dergelijk project. Verschillende betrokken partijen zoals; eindklant (TenneT), hoofd- en onderaannemers, gemeente en provincie, Rijkswaterstaat, Deltaris en omgevingsmanagement hebben met deze data kunnen werken, data kunnen verrijken en project informatie kunnen onttrekken.