Digitaliseer het project

Projectinformatie als 'Digital Twin'

Een project in 3D als een digitale twin. Middels drone mapping realiseren we een nauwkeurige point cloud en/of een hires orthofoto. Juist dit is hetgeen waar het vaak aan ontbreekt. 3D GEO DATA gaat nog even wat verder. Drone data processen en eenvoudig presenteren, projectinformatie verrijken of delen met derde. Zonder dat u moet investeren in krachtige computers, dure software licenties en specifieke kennis krijgt de gebruiker toegang tot een weelde aan projectinformatie.

Drie punten die het verschil maken

1) De basis; een gedetailleerd en accuraat project waarin naar wens, diverse metingen, calculaties en verschillende data-formats (zoals: GeoTIFF, .DXF, .LAZ, .OJB, .TTM) geëxporteerd kunnen worden. En dit naar wens voorzien van een rapportage.

2) Wilt u het project ook nog verrijken met tekeningen (vanuit Civil3D), KLIC-meldingen, kabel- en leidingtracés of (pilot)boringen, dan kunt u deze eenvoudig uploaden in de portal en toevoegen aan uw project. Zo krijgt u een 3D terrein model voor een beter inzicht en projectsimulatie.

3) Om dit alles inzichtelijk te maken voor derden zoals netbeheerders, stakeholders, (onder)aannemers, projectleiders en engineers kunt u eenvoudig middels autorisatieniveaus de persoon(en) voorzien van de juiste (3D)informatie.

Het inwinnen van accurate data doen wij middels de meest geavanceerde drones en technologie. We zijn uiteraard volledig gecertificeerd.

Nieuwsgierig en op zoek naar professionele project digitalisatie? Toegevoegde waarde? Naar een hoger niveau binnen uw workflow en daarbij kosten besparen? Neem dan contact met ons op.